Dag 5 “Rust & Herstel”

Vandaag voelt zwaar, het nachtbraken heeft er duidelijk ingehakt. Ik begin de dag met dichtvallende oogluiken en probeer al knikkebollend toch de dag op te starten.

Er staat gelukkig niet veel op het programma, enkel rusten en herstellen. Doel is wel om zo efficiënt mogelijk  te rusten vandaag. Dit rusten moet tussen de bedrijven door. Het sporten is vroeg in de morgen iets te veel gevraagd, de kans is realistisch aanwezig dat ik vandaag in slaap van onder het hardlopen. Ik besluit dan ook om dit later op de dag te doen.

Mijn concentratie is nagenoeg nul, ik moet er echt mijn kop bij houden en knokken tegen de vermoeidheid. Dan toch maar eens serieus “powernappen” ik zal toch ergens rust en herstel vandaan moeten halen vandaag. Het lukt mij uiteindelijk om 20 minuten achtereenvolgend mijn ogen te sluiten. Slapen kun je het niet noemen, het is meer of je even aan de snel lader hangt. Na de powernap ben ik weer een stuk helderder, en pak  wat kleine werkzaamheden op.

tumblr_inline_mvjl86fGbF1r8jh35Na de middag ga ik naar het bos om mijn uurtje sport te pakken. Hoewel mijn lichaam doodmoe is, krijg ik wel een hoop energie terug van het sporten.

Thuis neem ik een douche die ik afsluit met een halve minuut enkel koud water. Het geeft opnieuw een extra boost in combinatie met het sporten.

In de middag werk ik nog redelijk productief aan verschillende zaken. Het telefoonverkeer ontloop ik vandaag, omdat ik het simpelweg niet kan bijhouden.

In de avond kan ik eigenlijk alleen nog maar aan een ding denken, en dat is mijn bed. Wanneer eindelijk het moment daar is val ik als een stuk beton in het matras en ben binnen enkele seconden volledig vertrokken..

Veel zwaarder zal het niet meer worden…..hoop ik..

 

 

 

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *